Komt tijd komt raad.

Na een periode van radio stilte is het misschien wel eens tijd voor een little come-back van Tilburg International. Gewoon weer zoals we dat gewend zijn. Dat wil zeggen lekker tegendraads, experimenteel maar ook daadkrachtig.

Er was heel even een kleine periode met twijfels. Is het wel mogelijk om een Tilburgs bedrijf te runnen vanaf Terschelling.

Door de verhuizing van Tilburg naar Terschelling is er een periode geweest dat de werkzaamheden rondom Tilburg International hebben stil gelegen. Dit bracht de onderneming weer dichterbij zijn doel

Realisatie : Het leven komt zoals het komt. Soms zitten er hier en daar wat hobbels op de weg maar dan moet je er voor zorgen daarmee om te leren gaan, zonder dat je elke keer weer die zelfde teen aan die zelfde steen blijft stoten.  Het verfrissende idee kwam om de steen eens langs de weg neer te leggen. Om zo de weg weer vrij te maken.

Dan is het tijd om alles een plekje te geven en dan komt er weer genoeg ruimte voor iets nieuws.  Deze ruimte geeft mogelijkheden om dus weer nieuwe wegen te bewandelen.

MS Friesland – Haven Terschelling

Hoogste tijd om de draad weer op te pakken. Verder gaan waar we gebleven waren?  Of juist verder gaan en met iets nieuws beginnen?  . . . . . .

Inmiddels het Tilburg International er een zuster onderneming bij, namelijk : FAM Lifestyle

Meer informatie kun je vinden op www.famlifestyle.com

Alaaf! 💚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *